Главная | Регистрация | Вход | RSSСуббота, 27.04.2024, 21:43

Червоный Донец


[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Политический форум Червоного Донца » Политика » Україна з союзниками розробила три моделі трибуналу для росі
Україна з союзниками розробила три моделі трибуналу для росі
andreevkaДата: Среда, 08.02.2023, 11:31 | Сообщение # 1
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 18
Репутация: 0
Статус: Offline
Україна з союзниками розробила три моделі трибуналу для росії

На сьогодні розроблені три моделі заснування та роботи спеціального трибуналу щодо злочину агресії рф проти України, повідомив заступник керівника Офісу Президента Андрій Смирнов. Так, за його даними, йдеться про:

1️⃣ Створення Спецтрибуналу на основі угоди України з Організацією Об’єднаних Націй із прийняттям відповідної резолюції Генасамблеї;

2️⃣Створення Трибуналу на основі багатостороннього відкритого міжнародного договору між державами цивілізованого світу;

3️⃣Створення Спецтрибуналу як суду, що працюватиме на основі українського права й української юрисдикції, тобто буде частиною судової системи України, із залученням міжнародного елементу для його побудови та діяльності (міжнародні судді та прокурори, місцезнаходження у Європі, міжнародна підтримка).

Як зауважив заступник керівника ОП, перші два варіанти «є прийнятними і дійсно продемонструють готовність світу до важкого юридичного удару по конкретним міжнародним злочинцям». Натомість третій, гібридний варіант, за його словами, містить ризики звуження юридичної оцінки агресії, яка триває, до рівня «міждержавного конфлікту».

«Світові потрібен територіально максимально широкий міжнародний інститут відповідальності за агресію з максимальним рівнем легітимності і визнання. Саме так ми знімемо всі інші спірні питання, в тому числі персональних і функціональних імунітетів посадових осіб країни-агресора», – наголосив Смирнов.


"Нельзя изменить ход истории, повесив все портреты лицом к стене." - Неру Джавахарлал
 
gises92217Дата: Понедельник, 20.11.2023, 15:31 | Сообщение # 2
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
Це дуже круті новини, котрі мене особисто тішать, бо вони показують, що наші партнери та світова спільнота не просто спостерегачі за тим усім жахом, що відбувається кожен день, а вони також приймають учать в цьому процесі для скорішого його завершення. Я дуже активно слідкую за новинами і обираю тільки ті новинні портали, котрі дають якісний та надійний матеріал, котрий актуальний. Так нещодавно прочитав статтю про те, чому саме повномаштабна війна буде триваги довго https://glavcom.ua/columns....76.html, стаття цікава та її повинен прочитати кожен, щоб твереззо оцінювати наше тепершенє та майбутнє. Я дуже сильно довіряю цьому сайту, бо сам кожного дня читаю на ньому новини і не буду рекомендувати поганий продукт, тому не полінуйтеся прочитати хоча б цю статтю.

Сообщение отредактировал gises92217 - Понедельник, 20.11.2023, 15:37
 
theohernandezwriterДата: Понедельник, 08.01.2024, 14:15 | Сообщение # 3
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
Що ж, це дуже гарні новини, хочеться, щоб їх вже по скоріше втілили в життя. Зараз спостерігаючи за новинами, я можу сказати, що дізнаюся кожного дня все більше і більше. Все завдяки якісному новинному порталу, котрий нещодавно опублікував статтю https://delo.ua/finance....-424887 про пенсії, їх збільшення та виплати, було цікаво дізнатися про те, як все відбувається та в якому стані перебуває наша система. Таким чином, я дізнався для себе досить таки цікаву та важливу інформацію, тому моя порада всім тим, хто хоче отримувати якісну та актуальну інформацію - починайте читати новини тільки на цьому сайті, бо він є найкращим на теренах нашої деражави.
 
giacominieluneyДата: Вторник, 30.01.2024, 12:48 | Сообщение # 4
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 4
Репутация: 0
Статус: Offline
так круто
 
Форум » Политический форум Червоного Донца » Политика » Україна з союзниками розробила три моделі трибуналу для росі
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Copyright MyCorp © 2024