Главная | Регистрация | Вход | RSSСуббота, 14.06.2025, 21:58

Червоный Донец

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Як вибрати клапан турбіни для мого автомобіля?
elektromanДата: Пятница, 24.01.2025, 06:41 | Сообщение # 1
Сержант
Статус: Offline
Друзі, потрібна ваша порада. Маю автомобіль Volkswagen Golf GT 1.4 TSI, і нещодавно помітив, що турбіна працює не так ефективно, як раніше. Механік сказав, що проблема може бути в клапані турбіни, і рекомендував замінити його. Я не дуже розуміюся на цьому, тому хотів би дізнатися, як правильно вибрати відповідний клапан для моєї моделі автомобіля. На що слід звернути увагу при покупці? Можливо, хтось вже стикався з подібною проблемою і може поділитися досвідом.

shitДата: Пятница, 24.01.2025, 06:59 | Сообщение # 2
Рядовой
Статус: Offline
У вашому випадку важливо підібрати клапан турбіни, який точно відповідає характеристикам вашого Volkswagen Golf GT 1.4 TSI. Рекомендую звернути увагу на актуатор K03-7-AC від виробника E&E Turbo, який підходить для вашої моделі автомобіля. Він забезпечує надійну роботу турбіни та довговічність. Перед покупкою переконайтеся, що номер деталі відповідає оригінальному: 5303-970-0099 або 03C145701B. Ознайомитися з асортиментом та придбати відповідний клапан можна за посиланням https://turbobanda.com.ua/klapanaktuator-turbiny-ua/. Важливо також звернути увагу на репутацію продавця та наявність гарантії на товар. Удачі з ремонтом!

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2025