Цитата HzBoy (

)
Для великої кімнати рекомендую вибирати магнітні світильники, які дозволяють регулювати кількість точок освітлення та напрямок кожного світильника. Вони чудово підходять для створення акцентів у різних зонах кімнати, даючи рівномірне основне освітлення і можливість змінювати акценти. Моя система працює так, що я можу підсвітити обрану частину кімнати за допомогою простого налаштування.
Для великої кімнати дуже круто використовувати магнітні світильники, тому що вони дозволяють створити різноманітні акценти, а також вони більш функціональні, ніж звичайні люстри чи настінні світильники.
Я б радив брати систему з можливістю налаштування світла — можна навіть для кожної зони кімнати вибирати різний тип освітлення. В магазині Vela якраз є багато варіантів магнітних світильників https://vela.com.ua/magnitnije-trekovije-svetilniki/ для великих кімнат, і вони завжди допомагають підібрати найкраще рішення. У них навіть менеджери працюють так, що допоможуть порадити, що краще саме для твого інтер'єру.