Главная | Регистрация | Вход | RSSВторник, 11.11.2025, 18:27

Червоный Донец

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Книги для самопізнання
kira_kira393Дата: Воскресенье, 25.05.2025, 10:45 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Мені здається, я не розумію власних емоцій і не знаю, як їх проживати. Чи є якісь книги, які допомагають краще усвідомити себе і свої почуття?

mirivan1979Дата: Воскресенье, 25.05.2025, 20:57 | Сообщение # 2
Рядовой
Іноді ми стикаємося з тим, що не можемо точно назвати чи пояснити власні емоції — вони ніби є, але залишаються десь у тіні. Це природний процес, і перший крок до глибшого розуміння себе — це щире бажання розібратись у власних почуттях. У цьому можуть допомогти книги у СЕНС, які не просто дають знання, а м’яко спрямовують до внутрішнього діалогу, навчають помічати, приймати й проживати свої емоційні стани. Вони стають своєрідним провідником у світ себе справжнього — уважного, чутливого й чесного.

wolfoftheredstormДата: Вторник, 27.05.2025, 10:21 | Сообщение # 3
Рядовой
111

BusichkaДата: Среда, 02.07.2025, 15:12 | Сообщение # 4
Лейтенант
Купила в розділі «Художня література для розвитку» кілька книг на https://kniga.biz.ua/ua....ia-2126 – і це був чудовий досвід! Порадувало все: від зручного інтерфейсу сайту до оперативної доставки. Асортимент вражає – книги підібрані з душею, багато новинок і перевіреної класики. Дуже задоволена покупкою. Буду замовляти ще й радити друзям!

sharovaveronika4Дата: Среда, 10.09.2025, 23:27 | Сообщение # 5
Рядовой
Якщо ви шукаєте місце, де можна знайти не лише популярні бестселери, а й рідкісні видання, то розділ «Підліткова література» на Knigoland https://knigoland.com.ua/pidlitkova-literatura— саме те, що вам потрібно. Тут є все: від класичних творів до сучасних авторів, від поезії до прози. Кожен жанр має свій окремий розділ, що значно полегшує пошук потрібної книги. Особливо тішить наявність українських авторів та перекладів, що дозволяє підтримати вітчизняну літературу. І, звісно, приємно радують знижки та акції, які роблять покупки ще приємнішими.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2025