salessonant | Дата: Среда, 23.07.2025, 19:55 | Сообщение # 1 |
Сержант
Статус: Offline
| Вітаю. Підкажіть, будь ласка, у яких пансіонатах під Києвомпрацюють доглядальниці саме з медичною освітою? Для нас це принципово, оскільки у батька є хронічні захворювання, що потребують не просто нагляду, а кваліфікованої допомоги.
|
|
|
|
avangardbccomua10 | Дата: Среда, 23.07.2025, 19:58 | Сообщение # 2 |
Рядовой
Статус: Offline
| Із власного досвіду можу порекомендувати вам «Гута Грін», щоу Вишгородському районі, оскільки ми стикалися зі схожою ситуацією. Для вас, я думаю, буде вирішальним те, що там працює кваліфікований персонал, а доглядальниці мають медичну освіту, що гарантує професійний нагляд та своєчасну допомогу при хронічних захворюваннях. У цьому закладі забезпечують не лише базовий догляд, а й цілодобовий медичний супровід, контроль прийому ліків та можливість консультації з лікарем, що створює відчуття безпеки. Цей приватний пансіонат для літніх пропонує справді європейський рівень сервісу, де допотреб кожної людини ставляться з максимальною увагою. До того ж, сама місцевість там чудова – сосновий ліс, тиша та спокій, що позитивно впливає на самопочуття, а вашому батькові точно сподобаються прогулянки на свіжому повітрі.
|
|
|
|