Главная | Регистрация | Вход | RSSВторник, 11.11.2025, 20:42

Червоный Донец

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Хтось проходив комплексну перевірку зору дорослим?
dorenyuristДата: Пятница, 24.10.2025, 18:40 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Хтось проходив комплексну перевірку зору дорослим? Хочу зрозуміти, що реально роблять. Мене цікавить не просто перевірка гостроти зору, а повна діагностика, щоб відразу побачити, чи немає проблем з полем зору, внутрішньоочним тиском або сітківкою, бо планую піти на обстеження і хочу знати, чого чекати.

akhamsaДата: Пятница, 24.10.2025, 18:41 | Сообщение # 2
Подполковник
Я проходила. Там не лише таблиця для перевірки гостроти зору. Роблять кілька етапів, включно з оглядом сітківки і зорового нерва, перевіркою внутрішньоочного тиску, полів зору і бінокулярного зору. Кольоровий зір теж тестують, особливо якщо є підозри на порушення сприйняття кольорів.

RennixДата: Пятница, 24.10.2025, 18:42 | Сообщение # 3
Рядовой
А можна детальніше, що реально перевіряють? Хочу зрозуміти, як підготуватися. Наприклад, перевірка гостроти зору включає читання букв на різних відстанях, перевірка полів зору показує, чи немає сліпих зон, бінокулярний зір оцінює, чи очі правильно працюють разом. Також вимірюють внутрішньоочний тиск, щоб виявити ризик глаукоми, перевіряють сітківку і нерв на патології. Колірну сліпоту теж можуть тестувати, якщо потрібна детальна діагностика.

beketovalimДата: Пятница, 24.10.2025, 18:46 | Сообщение # 4
Рядовой
Цитата dorenyurist ()
Хтось проходив комплексну перевірку зору дорослим? Хочу зрозуміти, що реально роблять. Мене цікавить не просто перевірка гостроти зору, а повна діагностика, щоб відразу побачити, чи немає проблем з полем зору, внутрішньоочним тиском або сітківкою, бо планую піти на обстеження і хочу знати, чого чекати.

Якщо плануєш йти на комплексну перевірку, радив би спочатку записатися на консультацію і уточнити, що саме входить у пакет. У більшості клінік перевірка займає приблизно 30–40 хвилин, роблять послідовно всі етапи, щоб не пропустити нічого важливого.
Я робив у Києві повну діагностику, включно з полем зору, бінокулярним зором, внутрішньоочним тиском і оглядом сітківки. Там же перевіряли гостроту та кольоровий зір, все безболісно, легкий дискомфорт тільки при тиску. Можу порадити подивитися повний опис і записатися на діагностику зору київ, деталі можна знайти на сайті https://uvc.in.ua/poslugi/perevirka-zoru-u-doroslyh сам процес добре організований і зрозумілий, зручно йти підготовленим.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2025