Главная | Регистрация | Вход | RSSВоскресенье, 16.08.2026, 07:22

Червоный Донец

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Merită acum să aduci o mașină din Coreea?
bitehДата: Среда, 12.08.2026, 23:53 | Сообщение # 1
Майор
Статус: Offline
Mă gândesc să cumpăr un automobil din Coreea și încerc să înțeleg dacă această variantă merită în prezent. Mă atrag dotările și starea multor mașini, dar am întrebări despre costul livrării, întreținere, piese și revânzare. Cine conduce deja o mașină importată din Coreea și ce impresii are după utilizare?

bolshechem_zhiznДата: Среда, 12.08.2026, 23:53 | Сообщение # 2
Подполковник
Când am ales Kia K5, am primit mai multe oferte și le-am comparat după aceleași criterii. Diferența era la dotări, starea mașinii și condițiile de livrare. O variantă era mai ieftină, dar presupunea cheltuieli suplimentare după sosire. În final nu am ales cea mai ieftină mașină, ci oferta cu un cost final mai clar.

darkhostДата: Среда, 12.08.2026, 23:54 | Сообщение # 3
Рядовой
Am comparat mai multe Hyundai Tucson și inițial credeam că este suficient să urmăresc doar prețul. Apoi am făcut un tabel cu anul, kilometrajul, dotările, costul livrării și cheltuielile suplimentare. Imaginea s-a schimbat mult. La un dealer prețul inițial era mai mic, dar după adăugarea serviciilor oferta nu mai era la fel de avantajoasă.

akhamsaДата: Среда, 12.08.2026, 23:54 | Сообщение # 4
Подполковник
Mă gândesc să aduc o mașină din Coreea https://bex-auto.md/ro/avto-iz-korei și, în ultima perioadă, compar mai multe variante Hyundai și Kia. Mă interesează în special starea automobilelor, nivelul de echipare și costul final cu livrare în Moldova. Pe BEX AUTO am găsit informații despre mașinile disponibile din Coreea, ceea ce mi-a fost util pentru prima evaluare. 
Înainte de a lua o decizie, vreau să compar și costurile de transport, actele și întreținerea ulterioară. De asemenea, mă uit atent la anul de fabricație, kilometraj și tipul motorului, deoarece aceste detalii pot influența destul de mult alegerea.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2026