Чоловіча вишита сорочка
|
|
misterbicips | Дата: Четверг, 21.03.2024, 17:40 | Сообщение # 1 |
Подполковник
Статус: Offline
| Привіт всім! Дуже хочу собі придбати красиву вишиту сорочку, але не знаю яку обрати. Порадьте мені таку сорочку з вишивкою, яку можна буде носити навіть в повсякденному житті, та інтернет-магазин, в якому її можна придбати.
|
|
|
|
Levchenko | Дата: Четверг, 21.03.2024, 17:43 | Сообщение # 2 |
Майор
| Зараз є такі вишиті сорочки, які гарно поєднуються як з класичними штанами, так і джинсами. Можу підказати тобі онлайн магазин, в якому великий асортимент вишитих сорочок на будь-який смак, і ціни там лояльні.
|
|
|
|
misterbicips | Дата: Четверг, 21.03.2024, 17:45 | Сообщение # 3 |
Подполковник
| Я ще жодного разу не купував собі вишиту сорочку, хоча давно хотів. А яку сорочку з вишивкою, зможеш порадити мені ти? Також попрошу тебе залишити мені посилання на магазин, в якому її можна замовити.
|
|
|
|
Levchenko | Дата: Четверг, 21.03.2024, 17:50 | Сообщение # 4 |
Майор
| Дуже крутою є чорна вишиванка з червоною вишивкою Всеволод https://kram.kr.ua/choloviki/ а купувати її краще за все в інтернет-магазині Крамниця вишитого одягу. Ця чорна вишиванка з червоною вишивкою Всеволод виготовлена з міцних матеріалів, які зберігають свою якість протягом тривалого часу. Відмінна якість пошиття та деталізація забезпечують її довговічність і збережуть красу навіть після багаторазового прання. В складі даної сорочки присутній льон, тому вона носиться дуже зручно, та довго зберігає свій первинний вигляд.
|
|
|
|
DOM | Дата: Пятница, 22.03.2024, 21:26 | Сообщение # 5 |
Рядовой
| спасибо !
|
|
|
|