Які, на вашу думку, найцікавіші літературні новинки листопад
|
|
bolshechem_zhizn | Дата: Четверг, 14.11.2024, 11:51 | Сообщение # 1 |
Лейтенант
Статус: Offline
| Які, на вашу думку, найцікавіші новинки листопада? Мене зараз особливо цікавлять твори, які можуть залишити сильне враження, з глибоким сюжетом і харизматичними персонажами. Що з нових книжок ви чекали найбільше? Часто з’являються анонси, але деякі книги чомусь проходять повз увагу. Якщо маєте якісь рекомендації, буду вдячний почути відгуки про новинки, які варті уваги в цьому сезоні. Чи є якась книжка, що вже вас вразила або здивувала?
|
|
|
|
akhamsa | Дата: Четверг, 14.11.2024, 11:52 | Сообщение # 2 |
Лейтенант
| В кожного вони свої...Я вважаю що, неетично вказувати назви книг та авторів в наш час, адже в інтернеті "асоціативна епідемія та семантичний розбір" люди забули як називати речі своїми іменами, і можна ненароком когось образити, навіть не маючи такого наміру. Тому рекомендую обирати книги самостійно, та створювати власні підбірки для усамітненого читання. Мені наприклад подобається так, інші люблять ділитись знахідками - то їх право.
|
|
|
|
biteh | Дата: Четверг, 14.11.2024, 11:55 | Сообщение # 3 |
Лейтенант
| Мене захопила нова книга прочитав її за два вечори, бо відірватися було просто нереально. Автор настільки реалістично описує життя і думки героїв, що створюється враження, ніби сам стаєш частиною цієї історії. Ще й тема вибору між власними бажаннями і відповідальністю за інших дуже актуальна. Як думаєте хто автор і що за книга?
|
|
|
|
cocacola | Дата: Четверг, 14.11.2024, 11:55 | Сообщение # 4 |
Лейтенант
| Цей листопад справді щедрий на книжкові новинки. У Readeat вже з’явилася підбірка з п’яти найочікуваніших видань https://readeat.com/blog/5-nayochikuvanishykh-knyzhok-lystopada і я б радив придивитися до неї, бо там справді є що почитати. Особисто мене зацікавило декілька книг, де спостерігається мікс драми і фантастики з цікавим сюжетом. Також багато хороших відгуків чув про філософію і психологію, змушуючи замислитися над тим, як ми живемо в сучасному світі. В цій підбірці є для кожного щось особливе, тож всім рекомендую переглянути її і, можливо, знайти свій наступний захопливий роман.
|
|
|
|