Levchenko | Дата: Пятница, 16.05.2025, 21:28 | Сообщение # 1 |
 Подполковник
Статус: Offline
| Іноді так хочеться потішити себе чимось смачним, от як зараз – уявила скибочку хорошої шинки з хлібом і гірчицею. Але де ж її замовити з доставкою, щоб була свіжа, добре приправлена й не з базових супермаркетів? Може, ви знаєте хороші варіанти?
|
|
|
|
la2217596 | Дата: Понедельник, 19.05.2025, 09:40 | Сообщение # 2 |
Рядовой
Статус: Offline
| METRO - це моє нове відкриття, яким я тепер користуюсь регулярно. Життя зараз дуже динамічне: робота, діти, дорога, і коли встигаєш ще й у супермаркет забігти? А з цим сервісом усе набагато простіше. Заходиш на сайт або в застосунок, набираєш усе, що потрібно і чекаєш на доставку у зручний час. Найбільше мене тішить вибір шинки https://metro.zakaz.ua/uk/categories/ham-metro/ обожнюю робити з неї закуски, сендвічі, а іноді й просто так, із овочами та сиром. У METRO вона завжди свіжа, смачна, і приїжджає не "наполовину зіпсована", як бувало в інших сервісах. Крім того, завжди можна знайти акції, іноді беру одразу кілька видів, класичну, копчену, з прянощами. METRO - це сервіс для тих, хто хоче смачно харчуватися, не витрачаючи при цьому зайвого часу. Однозначно рекомендую!
|
|
|
|