Главная | Регистрация | Вход | RSSСуббота, 14.06.2025, 20:30

Червоный Донец

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Будинок для літніх людей
la2217596Дата: Суббота, 31.05.2025, 23:49 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Привіт! Зараз шукаємо хороший будинок для літніх людей у Рівному для нашої бабусі — їй вже важко самій, а нам хочеться, щоб вона була в безпеці й з доглядом. Чи є тут ті, хто вже обирав подібний заклад? Як зрозуміти, що персонал дійсно дбає про підопічних, а не просто «відсиджує» зміну?

misterbicipsДата: Суббота, 31.05.2025, 23:49 | Сообщение # 2
Подполковник
Статус: Offline
Після того як мій батько переніс інфаркт, ми довго шукали рішення, яке б забезпечило йому безпечне, затишне та турботливе середовище. Вибір припав на будинок престарілих Рівне https://gral.org.ua/dim-prestarilih-rivne/  який виявився справжнім рятівним колом. Тут не просто надають медичний догляд, а створюють атмосферу, в якій люди похилого віку почуваються потрібними та щасливими. Кожен день насичений позитивом, спілкуванням, реабілітаційними вправами та уважним контролем стану здоров’я. Фахівці «Грааль» мають багаторічний досвід і підходять до кожного з повагою та теплом, ніби до рідних. Особливо важливо, що надається допомога навіть у випадках деменції та Альцгеймера, коли родина самостійно не завжди може впоратися. Мені як доньці спокійніше, знаючи, що мій тато під цілодобовим наглядом у таких комфортних умовах. Це справжній приклад гуманного підходу до старіння.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2025