Главная | Регистрация | Вход | RSSПонедельник, 29.12.2025, 17:16

Червоный Донец

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Як створити комфортний та функціональний ландшафтний простір
subocevivanДата: Суббота, 06.09.2025, 01:30 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Коли я вирішила облаштувати свій двір, спершу хотіла просто посадити кілька декоративних рослин та газон, але швидко зрозуміла, що без планування нічого не вийде. Проблема була не лише в підборі рослин, а й у зонуванні, потоках пересування та поєднанні елементів декору.

Щоб розібратися з цим, я почала шукати натхнення у суміжних сферах і натрапила на дуже цікавий огляд кращих в озелененні офісів . На перший погляд матеріал про офіси, але принципи планування зелених зон, гармонійного розташування рослин та комфортного середовища можна без проблем застосувати і у приватному ландшафтному дизайні.

Я взяла до уваги концепцію зонування та створила "зелені маршрути" у дворі: невеликі алеї, затишні куточки для відпочинку, поєднання високих і низькорослих рослин. Завдяки цьому простір став не лише естетично приємним, а й зручним для пересування та відпочинку. Досвід показав, що натхнення можна черпати навіть із офісних просторів, перетворюючи їхні рішення на креативні ідеї для власного ландшафту.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2025