| kircenkotamara | Дата: Суббота, 20.09.2025, 22:53 | Сообщение # 1 |
|
Рядовой
Статус: Offline
| Добрий день, шановні! Хочу звернутися до досвідчених гравців. Підкажіть, будь ласка, чи існує надійне джерело, де можна знайти всі чіт-коди для GTA 5? Не уривки чи окремі добірки, а саме повний перелік. Можливо, є перевірений сайт чи форум? Буду вдячний за підказку.
|
| |
|
|
| la2217596 | Дата: Суббота, 20.09.2025, 22:59 | Сообщение # 2 |
|
Рядовой
Статус: Offline
| Колись я думав, що чіти – це для тих, хто не вміє грати, але після того, як спробував у GTA 5, моє ставлення кардинально змінилося. Насправді, чіт коди – це просто додатковий спосіб отримати максимум задоволення від гри, коли вже все пройдено і хочеться експериментів. Уявіть: ви включаєте безсмертя, сідаєте в танк, а навколо повний хаос – і це неймовірно весело! Нещодавно я натрапив на статтю на порталі Gameverse, де є абсолютно всі чіти для GTA 5 на ПК https://gameverse.com.ua/guide/all-cheat-codes-for-gta-5/ починаючи від броні і здоров’я, закінчуючи викликом різних транспортних засобів. Там навіть пояснено, як можна швидко змінювати рівень розшуку, що додає ще більше драйву. Я чесно радий, що знайшов цей гайд, бо тепер можу завжди освіжити гру, коли стає нудно. Якщо ви ще не пробували, обов’язково загляньте туди, бо це реально відкриває нові горизонти розваг.
|
| |
|
|