| mariiashevchenko09 | Дата: Среда, 18.02.2026, 20:35 | Сообщение # 1 |
 Сержант
Статус: Offline
| Привіт! Хочу поділитися нашою історією і подякувати наркологічній клініці Samara Med у Кривому Розі. Мій тато пив багато років, останнім часом це були постійні запої. Він втратив роботу, здоров'я, мама плакала щодня, ми не знали, що робити, адже жодні вмовляння не допомагали.
Знайшли сайт https://samara-med.com/kryvyg-rig/ і вирішили звернутися. Дуже переживали, але нас одразу заспокоїли – лікар детально пояснив, як буде проходити лікування, відповів на всі питання. Тато довго відмовлявся, але завдяки правильному підходу фахівців Samara Med таки погодився на госпіталізацію. Клініка знаходиться в Кривому Розі, умови дуже гідні: комфортні двомісні номери, смачне 4-разове харчування, є спортзал і зона для прогулянок. Але найголовніше – це персонал. Лікарі та психологи справжні професіонали, вони працюють не лише з тілом, а й з душею. Тато пройшов повний курс: спочатку детоксикація та зняття ломки, потім тривала реабілітація, індивідуальні та групові заняття з психологами.
Окремо хочу відзначити головного лікаря Мендело Володимира Павловича – справжній фахівець своєї справи, дуже уважний і турботливий. Він постійно був на зв'язку з нами, розповідав про стан тата, відповідав на всі питання. Зараз минуло вже півтора року. Тато тверезий, працює, у них з мамою все добре. Ми безмежно вдячні всьому колективу Samara Med за те, що повернули нам батька! Якщо у вашій родині є проблема залежності – не зволікайте, звертайтеся тільки до професіоналів. Це найкраще, що ви можете зробити для близької людини.
|
| |
|
|