|
Де дізнатися реальну вартість процедури
|
|
| makartaranovs | Дата: Среда, 25.02.2026, 14:09 | Сообщение # 1 |
|
Сержант
Статус: Offline
| Хочу заздалегідь зрозуміти, яка буде вартість. Дзвонила в кілька місць - скрізь кажуть «від...» і не дають конкретики. Це нормально, чи є клініки де одразу говорять чітку суму?
|
| |
|
|
| kozeevkiril269 | Дата: Среда, 25.02.2026, 20:58 | Сообщение # 2 |
|
Сержант
Статус: Offline
| Це поширена практика - точну суму дійсно неможливо назвати без огляду, бо вона залежить від терміну і стану здоров'я. Але є різниця між «не знаємо» і «скажемо після первинного огляду» - нормальна клініка завжди пояснює чому і що входить у вартість. Ціни на усі методи переривання зазвичай включають саму процедуру, аналізи і контрольний огляд - важливо уточнювати, чи все це в одній сумі чи окремо. Детальніше про методи і що саме впливає на ціну можна почитати ось тут https://svitlana.kiev.ua/uk/poleznaya-informacziya-uk/abort-v-kyevi/ ще перед дзвінком - так простіше ставити правильні запитання адміністратору. У Світлані мені після первинної консультації назвали повну суму без прихованих доплат - і так воно по факту і вийшло. Жодних несподіванок на касі, все прозоро і чесно. Раджу одразу питати, чи є доплати за аналізи або повторний прийом.
|
| |
|
|