| mrcarlproton | Дата: Четверг, 23.04.2026, 11:33 | Сообщение # 1 |
|
Рядовой
Статус: Offline
| Вітаю, камради. Зіткнувся з такою дилемою. Мій старий британський камуфляж DPM вже зносився майже в нуль. До того ж об'єктивно розумію, що зараз ходити по полях та лісосмугах у мілітарі-забарвленні (піксель, мультикам чи будь-який інший камуфляж) — це не найкраща ідея. Зайвий раз нервувати людей, фермерів чи тероборону зовсім не хочеться. Вирішив перейти на якісний, міцний, але суто однотонний (цивільний) робочий одяг у кольорах олива або койот. Колеги по хобі давно хвалять німецьку спецівку, кажуть, що для ріллі, чагарників та ранкової роси це топ. Знайшов профільний магазин, зараз вивчаю їхній одяг Штраус за посиланням https://ua-strauss.com/product-category/clothes/. Асортимент побачив, що оригінальний, потрібні кольори є, тому замовляти планую в них. І маю дуже специфічне запитання до тих, хто вже ходить із приладом у цій формі. Підкажіть, наскільки багато в їхніх штанах (цікавить серія e.s.motion) відкритої металевої фурнітури? Чи є там великі металеві ґудзики, заклепки на кишенях або масивні блискавки? Мене цікавить, чи не дає ця фурнітура хибних сигналів на пінпойтер, коли присідаєш біля ямки, щоб перевірити відвал? Бо якщо там багато металу біля колін або на поясі, це буде постійно збивати з пантелику. Буду вдячний за реальний досвід!
|
| |
|
|