| anzelikafesecko | Дата: Среда, 12.08.2026, 22:52 | Сообщение # 1 |
|
Лейтенант
Статус: Offline
| Маю зізнатися, що з книжковими покупками в мене завжди одна й та сама проблема: планую замовити одну книгу, а в результаті знаходжу ще кілька, які теж дуже хочеться прочитати. Саме так сталося під час замовлення в онлайн книгарня Сенс Спочатку шукала конкретне видання, зайшла на сайт, а потім почала просто переглядати асортимент. У підсумку до кошика додалося ще кілька книг, які давно були в моєму списку бажаного. Сподобалося, що можна спокійно ознайомитися з асортиментом і не поспішати з вибором. Для мене це великий плюс, адже книгу хочеться купувати не навмання, а розуміти, що саме отримаєш. Замовлення оформилося без проблем, усі основні моменти були зрозумілими, а далі залишалося тільки чекати посилку. Окремий плюс за пакування — книги приїхали акуратними та цілими. Я дуже прискіпливо ставлюся до стану книжок, особливо якщо це красиві видання, які хочеться зберігати в бібліотеці, тому тут залишилася задоволена. Приємно було отримати посилку, відкрити її й побачити всі замовлені книги саме такими, якими очікувала. Ще більше сподобалося, що жодна покупка не виявилася випадковою: кожну книгу вже хочеться прочитати, а це означає, що час, витрачений на вибір, точно не був марним. Загалом магазин залишив дуже хороше враження — від пошуку потрібних позицій до отримання замовлення. Якщо хочеться придбати кілька книг одразу або просто пошукати щось нове для читання, «Сенс» точно варто додати до списку магазинів, які переглядаєш у першу чергу.
|
| |
|
|