Главная | Регистрация | Вход | RSSВоскресенье, 22.12.2024, 17:59

Червоный Донец

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Електробритви у Харкові
fornodguestДата: Пятница, 17.03.2023, 21:21 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Всім привіт. Я за порадою. Все життя мучаюся від бриття. Постійно у меня подразнення на шкірі. Що я тільки не робив. Якими бальзамами не змощував, але щ все одно шкіра становиться у прищик і мені дуже боляче. Як ви виходите з цієї ситуації?

misterbicipsДата: Пятница, 17.03.2023, 21:23 | Сообщение # 2
Подполковник
Цитата fornodguest ()
Всім привіт. Я за порадою. Все життя мучаюся від бриття. Постійно у меня подразнення на шкірі. Що я тільки не робив. Якими бальзамами не змощував, але щ все одно шкіра становиться у прищик і мені дуже боляче. Як ви виходите з цієї ситуації?

Я ви не пробували відростити трохи волосся на бороді. Зараз така легка небритість у моді. Такий собі Ален Делон. Тоді вам не прийдеться постійно користуватися лезами, які дряпають вашу шкіру.

fornodguestДата: Пятница, 17.03.2023, 21:25 | Сообщение # 3
Рядовой
Я не хочу легку небритість, по-перше тому що я виглядаю як бомж, а по-друге на роботі у мене не можна носити бороду, та навіть легку небритість.

misterbicipsДата: Пятница, 17.03.2023, 21:29 | Сообщение # 4
Подполковник
Цитата fornodguest ()
Я не хочу легку небритість, по-перше тому що я виглядаю як бомж, а по-друге на роботі у мене не можна носити бороду, та навіть легку небритість.

Я тут згадав, що у мого друга є електробритва https://allo.ua/ua/harkiv/elektrobritvy/ яку він купив у Харкові у магазині Алло. Дуже крута модель Braun Series 3 310BT. Крутість полягає в тому, що можна не тільки голитися, але й там є спеціальні насадки, за допомогою яких можна також і стригтися. Тобто купуєш одну модель, а отримаєш дві. Дуже зручно. Колись друг теж жалівся на подразнення, але зараз я не бачу, щоб його лице червоніло або покривалося прищами. Вважаю, що це саме ваш варіант.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2024