Главная | Регистрация | Вход | RSSВоскресенье, 22.12.2024, 08:33

Червоный Донец

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Де можна купити гель лаки?
olesiaДата: Вторник, 15.10.2024, 17:57 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Всім привіт! Я з недавніх пір дуже цікавлюсь манікюром, купила собі необхідне обладнання, а зараз шукаю якісний гель лак. Порадьте мені інтернет-магазин, в якому його можна вигідно придбати.

lydmula8888Дата: Вторник, 15.10.2024, 18:00 | Сообщение # 2
Рядовой
Раніше я завжди ходила на манікюр в салон, але коли був ковід, то навчилась його робити самостійно, тепер на цьому ще й трохи заробляю. Якщо хочеш, можу підказати в якому онлайн магазині найчастіше купую гель лаки, а ти вже обирай на свій смак.

olesiaДата: Вторник, 15.10.2024, 18:02 | Сообщение # 3
Рядовой
От і я можна сказати по онлайн урокам вже потрохи навчаюсь робити манікюр, поки самий простий. Мені дуже цікаво, який гель лак ти купуєш собі? А що стосується магазина, залиш мені на нього посилання.

lydmula8888Дата: Вторник, 15.10.2024, 18:09 | Сообщение # 4
Рядовой
Я купувала багато лаків, але найбільше подобається саме PNB https://beauty-prof.com/ який завжди купую в інтернет-магазині Beauty prof. Гель-лак від відомого бренду PNB відрізняється насиченістю та стійкістю кольору, що зберігається на нігтях більше 3-х тижнів.

Завдяки своїй щільній текстурі та зручному пензлику, засіб легко наноситься, рівномірно розподіляється і не розтікається по нігтьовій пластині. Гель-лак представлений у широкому асортименті відтінків - від класичних нюдових до яскравих та сміливих, що дозволяє кожній жінці знайти свій ідеальний колір.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2024