Где найти хорошего невролога?
|
|
shit | Дата: Вторник, 19.11.2024, 08:10 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
| Стал часто замечать покалывания в руках, слабость и даже головокружение. Невропатолог в поликлинике поставил диагноз остеохондроз, но лечение почему-то не помогает. Думаю, может, сходить к другому врачу, но не знаю, куда лучше обратиться. Есть ли проверенные специалисты?
|
|
|
|
elektroman | Дата: Вторник, 19.11.2024, 08:52 | Сообщение # 2 |
Сержант
| Покалывания и слабость действительно требуют внимания хорошего невролога. Часто такие симптомы связаны с нарушением в позвоночнике или защемлением нервов. Рекомендую обратиться в клинику "ВЕРТЕБРА" в Киеве - https://vertebra.ua/ru/dіagnostika/konsultacziya-nevr.html. Там работают опытные врачи, включая неврологов, которые помогут точно определить причину и подобрать эффективное лечение. Врач невролог в такой клинике сможет не только разобраться с остеохондрозом, но и проверить, нет ли других проблем.
|
|
|
|
katemelnikova1301 | Дата: Среда, 20.11.2024, 12:21 | Сообщение # 3 |
Рядовой
| дякую за пораду та посилання
|
|
|
|
petrpetr_80 | Дата: Вторник, 04.02.2025, 14:09 | Сообщение # 4 |
Подполковник
| Центр стимуляції мозку в Києві пропонує якісні й надійні методики лікування та реабілітації. Сучасна клініка спеціалізується на корекції когнітивних функцій, поліпшенні пам'яті, уваги та концентрації. Досвідчені лікарі використовують у своїй медичній практиці інноваційні технології для стимуляції мозкової активності у пацієнтів будь-якого віку. Індивідуальний підхід до кожного клієнта забезпечує високу ефективність та безпечність лікування. Запишіться на консультацію онлайн на сайті фізіотерапія Київ, щоб дізнатися більше про можливості медичного центру. Провідна клініка стимуляції мозку допоможе вам відновити здоров’я та повернути радість життя.
|
|
|
|