rostikgrin1989 | Дата: Понедельник, 12.05.2025, 09:18 | Сообщение # 1 |
Сержант
Статус: Offline
| Зовсім шукав сервіс, де можна швидко та якісно замовити доставку квітів у Львові https://proflowers.ua/ua/dostavka-kvitiv-lviv бо не мав змоги особисто привітати дорогу людину. Випадково натрапив на Proflowers — і це був просто ідеальний вибір.
Найперше, що кинулося в очі — зручний інтерфейс сайту та великий вибір букетів на будь-який смак і гаманець. Є і класика з трояндами, і щось більш незвичне з екзотичними квітами. Я обрав ніжний букет у світлих тонах — саме те, що любить іменинниця. Оформлення замовлення зайняло буквально кілька хвилин, усе інтуїтивно зрозуміло. Окремо хочеться відзначити можливість додати листівку з побажанням — дрібниця, а як приємно!
Сервісом залишився дуже задоволений. Кур’єр доставив квіти точно в обумовлений час, букет виглядав навіть краще, ніж на фото, свіжий, запашний, професійно оформлений. Іменинниця була у захваті — мені одразу зателефонувала з подякою і розповіла, що квіти стояли понад тиждень!
Також приємно здивувала служба підтримки — оперативно відповіли на мої питання в чаті, дуже ввічливі та уважні. Це той випадок, коли видно, що компанія дійсно піклується про клієнтів і свою репутацію.
|
|
|
|