Главная | Регистрация | Вход | RSSЧетверг, 28.11.2024, 03:41

Червоный Донец

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Перша машина
dolchukliubov20Дата: Вторник, 08.06.2021, 13:28 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Всім привіт, прийшла і моя черга оволодіти вмянням кервати авто. Але для цього треба ще тачку мати)) підкажіть, які є офлайн авторинки в Рівненській області, щоб була змога під'їхати і подивитись пару варіантів.

gluhaniukpetroДата: Среда, 09.06.2021, 14:37 | Сообщение # 2
Рядовой
А яку машину шукаєте? чи це не важливо? Покищо можу сказати, що спокійно модете починати пошук із спеціалізованих автомобільних сайтів. Так зекономите час

dolchukliubov20Дата: Среда, 09.06.2021, 14:38 | Сообщение # 3
Рядовой
Та я ще точно не можу сказати яку машину хочу. Я її беру на пару місяців щоб навчитись їздити і потім продам

darynaol31Дата: Среда, 09.06.2021, 14:38 | Сообщение # 4
Рядовой
Вам не потрібний (поки що) офйлан огляд машини. Почніть з пошуку б/у машини в інтернеті. Пошук авто через інтрнет значно економить час і дає можливість краще зрозуміти що вам потрібно, після того як трохи вивчите ринок. Шукайте машини недіалеко від вас, десь у Рівненській області https://www.dexpens.com/Automarket/cars/models/Rivne%20Oblast . І вже потім коли натраписе на хороше оголошення продажу б/у авто, то дзвоніть продавцю і домовляйтесь про подальший огляда машини. Успіху Вам!.

vladvachenko1985Дата: Суббота, 16.09.2023, 11:02 | Сообщение # 5
Сержант
А где в Киеве можно купить новый Мерседес?

komarroman85Дата: Суббота, 16.09.2023, 19:09 | Сообщение # 6
Лейтенант
Нужен новый автомобиль немецкого бренда, тогда советую заглянуть в официальный киевский автосалон Мерседес Украина https://mercedes-benz.kiev.ua/ru. Мне его консультант помог подобрать оптимальный вариант под бюджет, которым я располагал. Купил семейное авто хэтчбек Mercedes-Benz A 200 d и полностью доволен как его дизайном, так и техническими характеристиками.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2024