Перша машина
|
|
dolchukliubov20 | Дата: Вторник, 08.06.2021, 13:28 | Сообщение # 1 |
Рядовой
Статус: Offline
| Всім привіт, прийшла і моя черга оволодіти вмянням кервати авто. Але для цього треба ще тачку мати)) підкажіть, які є офлайн авторинки в Рівненській області, щоб була змога під'їхати і подивитись пару варіантів.
|
|
|
|
gluhaniukpetro | Дата: Среда, 09.06.2021, 14:37 | Сообщение # 2 |
Рядовой
| А яку машину шукаєте? чи це не важливо? Покищо можу сказати, що спокійно модете починати пошук із спеціалізованих автомобільних сайтів. Так зекономите час
|
|
|
|
dolchukliubov20 | Дата: Среда, 09.06.2021, 14:38 | Сообщение # 3 |
Рядовой
| Та я ще точно не можу сказати яку машину хочу. Я її беру на пару місяців щоб навчитись їздити і потім продам
|
|
|
|
darynaol31 | Дата: Среда, 09.06.2021, 14:38 | Сообщение # 4 |
Рядовой
| Вам не потрібний (поки що) офйлан огляд машини. Почніть з пошуку б/у машини в інтернеті. Пошук авто через інтрнет значно економить час і дає можливість краще зрозуміти що вам потрібно, після того як трохи вивчите ринок. Шукайте машини недіалеко від вас, десь у Рівненській області https://www.dexpens.com/Automarket/cars/models/Rivne%20Oblast . І вже потім коли натраписе на хороше оголошення продажу б/у авто, то дзвоніть продавцю і домовляйтесь про подальший огляда машини. Успіху Вам!.
|
|
|
|
vladvachenko1985 | Дата: Суббота, 16.09.2023, 11:02 | Сообщение # 5 |
Сержант
| А где в Киеве можно купить новый Мерседес?
|
|
|
|
komarroman85 | Дата: Суббота, 16.09.2023, 19:09 | Сообщение # 6 |
Лейтенант
| Нужен новый автомобиль немецкого бренда, тогда советую заглянуть в официальный киевский автосалон Мерседес Украина https://mercedes-benz.kiev.ua/ru. Мне его консультант помог подобрать оптимальный вариант под бюджет, которым я располагал. Купил семейное авто хэтчбек Mercedes-Benz A 200 d и полностью доволен как его дизайном, так и техническими характеристиками.
|
|
|
|