Главная | Регистрация | Вход | RSSПонедельник, 29.04.2024, 03:43

Червоный Донец


[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Форум портала Червоный Донец » Здесь создаем темы и обсуждаем местные вопросы » Parallels на Mac (Parallels на Mac)
Parallels на Mac
viktoriakropova85Дата: Четверг, 31.08.2023, 14:46 | Сообщение # 1
Полковник
Группа: Пользователи
Сообщений: 156
Репутация: 0
Статус: Offline
Програмний софт це набір директив та програм, які призначені для експлуатації на комп'ютері або іншому обчислювальному пристрої. Це комп'ютерні програмні продукти, які здійснюють різнопланові завдання і дозволяють користувачам використовувати та управляти розрахунковими системами. Виділимо найбільш популярні типи програмного забезпечення, які ви зможете купити на сайті організації Allsoft Ukraine.
1. TeamViewer. TeamViewer - це програмний продукт для віддаленого підключення та адміністрування ПК через мережу. Вона дозволяє ділитися робочим столом, передавати дані та віддалено керувати іншими комп'ютерами.
2. Parallels. Parallels на Mac https://allsoft.ua/?keywords=parallels це програма для емуляції, яка дає можливість запускати системи такі, як Windows, на комп'ютерах Mac. Вона допомагає користувачам застосовувати софт, які створені для інших операційних систем, на своєму Mac.
3. Norton Security. Norton Security - це антивірусне програмне забезпечення, створене для безпеки ПК та мобільних гаджетів від шкідливого програмного забезпечення, загроз та інших ризиків для безпеки.
4. Adobe. Adobe - це компанія, яка створює програми для графічного дизайну, створення веб-контенту, редагування відео та іншого. Серед їх відомих програм включають Адоб Фотошоп, Адоб Ілюстратор, Адоб Прім'єр Про і і так далі.
5. Windows 10. Windows 10 - це ОС від Microsoft, створена для використання на комп'ютерах та лептопах. Вона має різноманітні можливості і використовується різними юзерами по всьому світу.
6. Офіс 365. Офіс 365 - це набір програм для офісу від Microsoft, який включає такі софт, як Word, Excel, PowerPoint та інші. Він надається у форматі підписки та дозволяє користувачам працювати з документами та створювати презентації.
7. ESET Internet Security. ESET Internet Security - це антивірус, що забезпечує захист від вірусів та інших небезпек в мережі.
Також на порталі Allsoft Ukraine є можливість придбати інше програмне забезпечення по доступним цінам. На протязі багатьох років фірма сумлінно виконує свою діяльність, що підтверджують позитивні відгуки клієнтів.
 
Форум » Форум портала Червоный Донец » Здесь создаем темы и обсуждаем местные вопросы » Parallels на Mac (Parallels на Mac)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


Copyright MyCorp © 2024