ganzela106 | Дата: Пятница, Вчера, 14:52 | Сообщение # 601 |
Рядовой
Статус: Offline
| Благодаря магу Александру мой муж вернулся в семью и отказался от развода. Наши отношения даже стали значительно лучше. Мы преодолели серьезный кризис, и наш брак теперь основан на глубоком понимании и взаимоуважении. Я считаю, что маг Александр сильный ясновидящий и обладает настоящим даром, а его помощь стала решающей для сохранения нашей семьи. Если у вас проблемы в отношениях или другие вопросы которые нужно разрешить, то смело обращайтесь к Александру. Для консультации ему можно написать или позвонить на номер +380971792179
|
|
|
|
z64040350 | Дата: Пятница, Вчера, 15:26 | Сообщение # 602 |
Рядовой
| Дівчата, хочу поділитися своєю історією.Чоловіка буквально з-під носа увела молода коханка. Прожили разом 7 років, маємо маленьку донечку, все було добре. А потім він змінився пізно приходив, ховав телефон, холодний став. Я серцем відчувала щось не так.Незабаром все відкрилося в нього інша.Молодша, без зобов'язань, крутила ним як хотіла. Він пішов до неї, ніби під гіпнозом. Я благала, плакала, говорила про дитину все марно. Як чужий став.У відчаї звернулася до ворожки Матрони. Знайшла її за відгуками. Вона мене вислухала, подивилася карти й одразу сказала «На ньому прив’язка». У мене мурахи пішли по шкірі ,все зійшлося.Матрона провела чистку, зробила обряд на повернення. І дійсно через кілька днів почав писати, потім приїхав. Як очі відкрилися. Просив пробачення, казав, що сам не розуміє, що з ним було.Минув місяць ми знову разом.З тією дівчиною не спілкується зовсім. Іноді навіть страшно згадати, як все могло закінчитись…Щиро дякую Матроні! Вона повернула не лише чоловіка, а й надію на майбутнє. Хто зараз у схожій ситуації не соромтесь звертатися по допомогу. Часом нам потрібна не лише сила, а й справжня жіноча магія. ЇЇ телефон +380630228999 вайбер/ватсап
|
|
|
|
mar80sshj | Дата: Пятница, Вчера, 18:15 | Сообщение # 603 |
Рядовой
| Дорогие читатели!!! Я хочу сдесь написать отзыв , кто ищет помощь, как искала я о сильной ясновидещей Лилии. Я к многим обращалась, но она единственный человек кто реально помог. На мне была сильная порча и сглаз, отношения с мужем разрушались. Благодаря её работе, чистке и снятию негатива, всё изменилось — муж вернулся, семья восстановилась. Огромная благодарность за её силу и помощь! Кто нуждается в помощи, звоните: +380638055486 (Viber, WhatsApp)
+1 (929) 713-3433
|
|
|
|