Главная | Регистрация | Вход | RSSСуббота, 05.07.2025, 02:02

Червоный Донец

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 6 из 6
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Отзыв о гадалке
traisa315Дата: Четверг, 03.07.2025, 12:27 | Сообщение # 251
Рядовой
Статус: Offline
Девочки, я долго не могла понять, почему у меня одна беда задругой. Всё шло плохо: с работой, с деньгами, в семье конфликты, здоровье
подводило. И вот, недавно узнала страшную правду — у меня был крадник, который
пришёл через обычные вещи.Оказалось, кто-то из знакомых специально прислал мне фото,на котором я сама, и даже передавал через еду — подарки и блюда, которые я ела.
Всё это несло негатив и забирало мою энергию.Я обратилась к Елизавете Андреевне — она сразу поняла, что икак. Сняла с меня этот крадник, провела очистку, объяснила, как защититься от
таких вещей.После этого пошли перемены: стало легче дышать, на работе —продвижение, дома — спокойствие. Я поняла, как важно вовремя заметить такие
вещи и обратиться к специалисту.Если чувствуете, что что-то не так, что кто-то «крадёт» вашуудачу или силы — не тяните.Номер Елизаветы Андреевны: +38 066 154 23 67.
Помогает с чистой энергией, без обмана.

m87776788Дата: Четверг, 03.07.2025, 16:00 | Сообщение # 252
Рядовой
Був у ШОЦІ,нічого не сказати. Як людина, яка мене зовсім не знає, може про мене таке знати? Марфа описала навіть, як виглядають мої діти, згадала дідуся, якого я дуже любив, і точно передала його риси… А потім почала називати імена і в мене аж мурашки по тілі пішли.Я прийшов до Марфи з болем. Моя дружина пішла, заблокувала всюди, зв’язку не було зовсім. Я був на межі і тоді доля звела мене з нею, цією жінкою, яка бачить глибше, ніж очима. Вона не просто провидиця вона ніби говорить із душею напряму.Ми провели кілька обрядів. Я робив усе, як вона казала, з повагою і вірою. І сталося диво моя дружина повернулася. Сама. Написала, подзвонила, приїхала. Сказала, що серце не давало спокою. І я знаю це була не просто випадковість. Це була її сила. Дякую Марфі. За любов, за сім’ю, за віру в неможливе.ЇЇ номер +380931150260 viber/WhatsApp/telegram

sa4887390Дата: Четверг, 03.07.2025, 19:07 | Сообщение # 253
Рядовой
Я пам'ятаю той час, наче вчора. Все валілося з рук. Здавалося, що кожен день то битва, яку я приречений програти. Робота йшла шкереберть, стосунки з близькими постійно були на межі, а здоров'я… його просто не було. Я прокидався щоранку з відчуттям тяжкості на душі, і ця апатія просто з'їдала мене зсередини. Були моменти, коли я просто не розумів, що відбувається, чому життя раптово перетворилося на суцільне чорне полотно. Випадково натрапив на контакти мага Олександра. Раніше ніколи б не повірив у таке, проте вирішив спробувати. Написав йому в WhatsApp на особистий номер +380971792179 . Домовився про консультацію. При першій зустрічі Олександр просто подивився на мене, і я відчув, ніби він бачить мене наскрізь. Він почав говорити про речі, які знав тільки я, про мої найглибші страхи та розчарування, про події з мого життя та інше. Це було неймовірно! Та власне Олександр побачив, що на мені порча. Мені було важко це усвідомити, але він так докладно описав, як це впливає на моє життя, що я не міг не переконатися. Процес зняття порчі був нелегким, але Олександр був зі мною на кожному кроці. Він підтримував мене, заспокоював і вселяв надію. І знаєте що? Це спрацювало! Я почав помічати зміни вже через кілька днів. Спочатку це були дрібниці. Я почав краще спатм, з'явилася енергія, зникла постійна втома. Потім почали налагоджуватися справи на роботі, повернулося взаєморозуміння в родині. Я знову відчув смак до життя! Зникла ця страшна, гнітюча порожнеча. Я безмежно вдячний Олександру. Він повернув мені сили. Він дав мені шанс на нове, щасливе життя. Його дар яснобачення то справжній Божий дар. Я рекомендую Олександра всім, хто опинився у схожій ситуації. Не бійтеся просити про допомогу, особливо коли вона може змінити ваше життя на краще.

renatareyzeДата: Четверг, 03.07.2025, 22:13 | Сообщение # 254
Рядовой
Обращаласьк Елене на гадание, когда в отношениях с мужем был сложный период. Сомневалась,
что кто-то может помочь, но Елена меня приятно удивила. Она сразу увидела, что
происходит у меня в семье, рассказала такие детали, которые знала только я.
Причём не пугала, не запугивала — наоборот, поддержала, объяснила, что делать,
как сгладить конфликты и наладить взаимопонимание.
Благодаря её советам мы с мужем смогли поговорить и реально многое поменялось.
Я очень благодарна ей и искренне советую всем, кто хочет разобраться в себе и
своей жизни.
Контакт Елены: +38 050 500 70 19 есть на вайбере

pvladislava60Дата: Четверг, 03.07.2025, 22:21 | Сообщение # 255
Рядовой
Хочу поделиться своим опытом и выразить глубокую благодарность провидице Светлане. Это не просто отзыв — это благодарность от сердца за то, что она вернула меня к жизни.Когда я обратилась к Светлане, у меня было тяжёлое состояние: постоянная тревога, апатия, ощущение, что на мне будто висит что-то чужое и тёмное. Жизнь шла под откос, и никакие обычные способы не помогали. Светлана предложила провести отливку на воск, и, честно говоря, я не ожидала, что это окажет на меня такое сильное воздействие.Процесс самой отливки был удивительно мощным. Воск застывал в воде, и Светлана по его форме читала всё, что происходит в моей жизни: от страхов и обид до чужого негатива, наведённого вмешательства и энергетических блоков. Она не задавала лишних вопросов — всё, что она говорила, совпадало с реальностью, хотя я ей об этом не рассказывала. Было ощущение, будто она заглядывает в самую суть души.После первой отливки я почувствовала, как с плеч словно сняли невидимую тяжесть. Сон стал крепким, ушли панические мысли, тело стало легче, а внутри появилось спокойствие, которого не было много месяцев. С каждой новой отливкой становилось всё лучше. Начали налаживаться отношения, вернулась мотивация и силы действовать. Даже внешне я стала выглядеть свежее и здоровее — это отметили близкие.Светлана не просто провидица — она настоящая Целительница. Работает мягко, бережно, с огромной душой и без капли осуждения. Это редкость в наше время. Её дар — это не игра и не эффект внушения, это реальная помощь на глубинном уровне.Если вам плохо, если вы не знаете, куда двигаться дальше, если вы чувствуете, что с вами что-то не так — не бойтесь довериться Светлане. Она обязательно поможет, как помогла мне. Ее телефон +380965449305 вайбер/ватсап есть 
С благодарностью и уважением,Владислава .

o3051474Дата: Пятница, Вчера, 12:34 | Сообщение # 256
Рядовой
Обращалась к матушке Раисе, когда муж ушёл к любовнице. Была в отчаянии. Она сразу сказала, что на нас была порча, провела очищение и обряды на возврат. Уже через неделю муж начал выходить на связь, а через три — вернулся домой. Сейчас у нас снова мир и любовь. Огромная благодарность матушке Раисе — она действительно помогает!Очень сильная женщина, помогает от души.Матушка Раиса +380992927182 viber

gh3219736Дата: Пятница, Вчера, 15:10 | Сообщение # 257
Рядовой
Я щиро вдячна магу Захару за його неоціненну допомогу. Він не просто усунув зовнішні негативні впливи, але й допоміг відновити життєвий баланс та внутрішню силу. Його унікальний дар та професіоналізм заслуговують на найвищу оцінку. Я можу впевнено рекомендувати Захара всім, хто зіткнувся з життєвими випробуваннями і шукає дієве рішення. Йому можна писати або телефонувати в месенджери на номер +380954248510  Захар вам обов'язково відповість і допоможе.

df3259794Дата: Пятница, Вчера, 22:20 | Сообщение # 258
Рядовой
Коли мій чоловік пішов до іншої, світ просто розвалився. Він був для мене всім, а вона — просто чужа жінка. Він почав проводити з нею все більше часу, і в один момент просто пішов. Я не могла зрозуміти, що відбувається, чому він так вчинив. Серце рвалося, а почуття до нього залишалися сильними.Я звернулася до ворожки Матрони, і вона одразу сказала, що на моєму чоловікові був приворот. Цей магічний ритуал тримав його в полоні, і все, що я бачила, було наслідком чужого впливу. Вона запропонувала провести ритуал для зняття цього привороту та повернення його до мене.Матрона провела потужний ритуал, і хоча я сумнівалася, не вірила, що щось зміниться, я відчула, що все починає змінюватися. Через кілька тижнів, коли я вже майже втратила надію, він повернувся. Він сказав, що усвідомив свою помилку і тепер розуміє, як сильно я для нього значу. Ми почали відновлювати довіру і заново будувати нашу сім'ю.Я не вірила в магію, але тепер розумію, що іноді треба довіряти професіоналу. Я вдячна Матроні, що вона повернула мені мого чоловіка та нашу любов.ЇЇ телефон +380630228999 вайбер/ватсап

• Страница 6 из 6
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Поиск:

Copyright MyCorp © 2025