i41578012 | Дата: Вторник, Вчера, 23:17 | Сообщение # 301 |
Рядовой
Статус: Offline
| Я по дурості зрадив своїй дружині. Тоді здавалося, що це просто помилка, про яку можна забути, але все виявилося набагато складнішим. Вона дізналася, і наше життя перетворилося на пекло: образа, холод, мовчання… Ми буквально жили як чужі під одним дахом. Я думав, що все втрачено.Від розпачу вирішив звернутися по допомогу до ворожки.Знайомий порадив Варвару, яка, за його словами, справді допомагає.З першої зустрічі вона сказала речі, які знали тільки ми с дружиною. Пояснила, що між нами ще є почуття, але треба правильно підійти, щоб усе відновити. Провела обряд очищення, допомогла мені зрозуміти, як повернути довіру і любов.Минув приблизно місяць і я не впізнаю нашу сім’ю. Дружина стала м’якшою, почала мене чути, а я її. Це, звісно, не чарівна паличка: я працюю над собою щодня. Але якби не Варвара, ми б уже давно розійшлися.Не нав’язую, просто ділюся. Інколи допомога приходить звідти, звідки її зовсім не чекаєш.Рекомендую Варвару тим, хто втратив надію, але хоче зберегти стосунки.Телефон/Viber/WhatsApp/Telegram +380632574828
|
|
|
|