Главная | Регистрация | Вход | RSSВоскресенье, 22.12.2024, 04:08

Червоный Донец

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Як я знайшов свою першу бізнес-ідею та заробив через 2 тижні
masa46077Дата: Понедельник, 11.11.2024, 14:41 | Сообщение # 1
Рядовой
Статус: Offline
Якщо ви шукаєте бізнес-ідею, яка не вимагає великих вкладень, та при цьому дозволить швидко отримати перший прибуток, я однозначно рекомендую звернути увагу на статтю на Founder.ua: Саме тут я знайшов підказки та поради, які допомогли мені стартувати.Однією з найпростіших, але ефективних ідей, яку я взяв на озброєння, був фріланс. Завдяки цій статті я зрозумів, що, щоб розпочати, мені потрібні тільки власні навички та комп’ютер з інтернетом — ніяких додаткових витрат! Почав з того, що визначив, яку проблему можу вирішити для інших, адже успіх будь-якого бізнесу залежить від того, наскільки ти можеш бути корисним для своїх клієнтів. На Founder.ua радять подумати про "больові точки" людей: які питання їм важко вирішити самостійно? Це допомогло мені знайти конкретний напрямок і створити зрозумілу пропозицію для своїх клієнтів.Завдяки рекомендаціям зі статті, я швидко зорієнтувався, де шукати перших клієнтів: платформи Upwork, Freelancer та український Freelancehunt стали відправними точками. Крім того, почав використовувати LinkedIn та Facebook-групи, де активно показував свої навички та вів комунікацію з потенційними замовниками. За декілька днів вдалося отримати перші замовлення і навіть сформувати базу постійних клієнтів!На сайті Founder.ua також розповідають про різні бізнес-моделі для фрілансерів: погодинну оплату, фіксовану плату за проєкт або навіть ретейнер — щомісячну абонентську плату. Це дає можливість гнучко підійти до ціноутворення та вибрати модель, яка підходить вам та вашим клієнтам.Окрім фрілансу, Founder.ua дає ідеї для створення онлайн-курсів, коучингу, підписок та навіть бізнесу на перепродажі одягу. Кожна ідея у статті продумана та має практичні поради — це чудовий ресурс для тих, хто хоче знайти власну нішу та почати отримувати дохід без великих інвестицій та зайвого ризику.Щиро рекомендую сайт https://founder.ua/publica....-profit всім, хто мріє про власний бізнес. Тут ви знайдете безліч ідей та інструкцій, які допоможуть швидко стати на шлях підприємництва, навіть якщо ви не маєте великого стартового капіталу. Моя історія — це лише приклад того, як прості рекомендації можуть допомогти здійснити мрію про власну справу.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2024